Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

США ввели нові санкції проти Росії

  • 535

США посилили санкції проти 34 фізичних та юридичних осіб через дії Російської Федерації в Україні, а також ввели нові.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства фінансів США (Департаменту казначейства). Виконуючий обов’язки директора Управління з контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США Джон Сміт зазначив, що важливо, щоб Росія вживала усіх необхідних кроків з виконання її обов’язків у відповідності до Мінських угод, щоб забезпечити мирне урегулювання військового конфлікту в Україні.

У зв’язку з чим він пояснив, що через потребу краще узгоджувати раніше введені обмежувальні заходи з міжнародними партнерами та через необхідність «припинення спроб ухиляння від санкцій, ми знову демонструємо непохитну рішучість Сполучених Штатів здійснювати тиск на Росію, щоб вона поважала безпеку та суверенітет України».

«Сьогоднішні кроки підтримують зобов’язання США у пошуку дипломатичного вирішення кризи в Україні шляхом підтримання наших санкцій проти Росії. Ці санкції не будуть послаблюватися допоки Росія повністю не впровадить взяті зобов’язання щодо Мінських угод, включаючи повернення Україні контролю над її частиною державного кордону з Росією», — йдеться у повідомленні



пропозиції партнерів
Новини