Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Тарантіно назвав найкращий фільм 2015 року

  • 752

Режисер повністю згоден з численними кінокритиками та експертами.

«Божевільний Макс: Дорога люті», що завоював безліч номінацій на найпрестижніші кінопремії, отримав ще одну схвальну оцінку — від Квентіна Тарантіно, який вважає картину найкращим фільмом 2015 року, пише okino.ua.

«Я отримав копію «Божевільного Макса» і переглядав її вдома. Все скінчилося тим, що я подивився фільм тричі — хоча до цього я дуже не хотів дивитися, бо думав: ««Божевільний Макс» без Мела Гібсона? Та забудьте! Як можна знімати Тома Харді у світі, де існує Мел Гібсон?» Ну а потім я подивився фільм і зрозумів, що він вийшов чудовим — і Харді в ньому дуже хороший», — зазначив режисер

Щорічно Тарантіно вибирає кращий, на його думку, фільм року — і часто думка режисера розходиться з думкою більшості. Так, в 2010 році Тарантіно назвав кращим фільмом «Іграшкову історію-3», в 2011 — «Північ у Парижі». А от цього разу Квентін Тарантіно повністю згоден з численними кінокритиками та експертами, які найкращим фільмом року називають «Божевільного Макса». Нагадаємо, нещодавно Тарантіно отримав зірку на «Алеї слави».



пропозиції партнерів
Новини