Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Україна розробила торгові санкції проти РФ

  • 503

МЕРТ пропонує ввести ввізні мита на імпорт з РФ з 2 січня 2016 і заборонити ввезення низки товарів з 10 січня.

Мінекономрозвитку України розробило пропозиції по встановлення відповідних торгових санкцій проти Росії, повідомляє прес-служба відомства. Міністерством пропонується введення з 2 січня 2016 року для російських товарів ставок ввізного мита режиму найбільшого сприяння та з 10 січня 2016 року — повної.

«У відповідь на порушення Російською Федерацією норм міжнародного права про заборону ввезення товарів походженням з України та призупинення дії Договору про ЗВТ СНД», — йдеться в повідомленні

Зокрема, МЕРТ пропонує ввести ембарго на постачання продуктів харчування: м’яса, риби, ряд молочних продуктів, плавлених сирів, кави, чаю, харчових сумішей, кондитерських та хлібобулочних виробів, продуктів дитячого харчування, макаронних виробів, соусів; смакових добавок і приправ, пива, спирту, горілки, корму для собак, сигарет з фільтром.

Крім того, в запропонованому переліку є, на відміну від російського, хлористий калій з вмістом калію, інсектициди, фунгіциди, гербіциди, засоби, що запобігають проростанню паростків та регулятори росту рослин, родентициди, оболонки штучні для ковбасних виробів, обладнання для залізниць або трамвайних колій та локомотиви дизель-електричні.



пропозиції партнерів
Новини