Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У таблицю Менделєєва офіційно додали 4 елементи

  • 661

Міжнародний союз теоретичної і прикладної хімії офіційно підтвердив відкриття чотирьох нових елементів таблиці Менделєєва.

У таблицю найближчим часом будуть додані елементи під номерами 113, 115, 117 і 118, йдеться на сайті Міжнародного союзу теоретичної і прикладної хімії. З появою нових елементів сьомий період таблиці Менделєєва повністю заповнений. Самі відкриття відбулися набагато раніше, однак тільки зараз їх вдалося підтвердити у відповідності з усіма необхідними критеріями.

Елементи 115, 117 і 118 були відкриті об'єднаною командою американських і російських вчених. 113 елемент було закріплено за японським інститутом, проте з цим рішенням незгодні російські фізики, які стверджують, що отримали елемент на рік раніше. На даний час елементи мають тимчасові назви: унунтрій (Uut або елемент 113), унунпентій (Uup або елемент 115), унунсептій (Uus або елемент 117) і унуноктій (Uuo або елемент 118). Пізніше команди, що відкрили елементи, дадуть їм офіційні найменування. Нагадаємо, першовідкривачами 113-го хімічного елементу стали японці.



пропозиції партнерів
Новини