Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

15 найочікуваніших альбомів 2016 року

  • 2058

2016 рік обіцяє багато гучних релізів: вслід за «Blackstar» Девіда Бові, нас чекає ціла низка нових платівок іменитих музикантів.

The xx

Британці The xx пообіцяли випустити новий альбом вже цього року. Один з учасників колективу, Джеймі xx, який презентував в 2015 сольну платівку, повідомив, що група проводить багато часу у студії, і що він з нетерпінням чекає завершення роботи над третім альбомом. Новий диск поки що не має назви, але, за словами учасників групи, він безумовно побачить світ в 2016 році.

James Blake

Останній реліз Джеймса Блейка, «Overgrown», вийшов ще у 2013 році. А от про «Radio Silence», майбутню платівку співака, не так багато відомо. За чутками, на новому альбомі Блейка мужуть з'явитися Kanye West і Jay-Z. Що ж, побачимо.

M.I.A.

Художниця, музикант і активістка M.I.A. влучно зачепила актуальну політичну тему, коли в 2015 році випустила короткометражний фільм «Matahdatah Scroll 01 Broader Than A Border». Проект, за словами співачки, був створений і направлений на те, щоб показати весь жах кризи біженців, соціальних та політичних проблем людства. Нова робота M.I.A. буде пронизана гуманізмом та закликами до слухачів.

Major Lazer

Diplo & co також записують новий альбом. Останню платівку музиканти випустили влітку 2015-го. Дату виходу багатостраждального альбому переносили кілька разів, зрештою реліз вийшов зі значним запізненням. На цей раз артисти були куди більш обачними і не стали відкладати роботу в довгий ящик. На сьогодні відомо, що музиканти записали вже декілька абсолютно нових треків. Але конкретної дати виходу альбому, як ви вже здогадалися, поки немає.

Frank Ocean

Не будемо говорити багато: «Boys Don’t Cry» стане першим студійним релізом Оушена після вподобаного пресою і слухачами «Channel Orange». Варто додати, що ця робота у свій час стала справжньою перлиною нео-соулу, вкрай чуттєвою і емоційною платівкою, на якій Оушен розкрив значиму частину свого потенціалу. Хай щастить, Френку!

Tinashe

Tinashe, яка влітку 2014-го взяла штурмом чарти з альбомом Aquarius і гастролювала з Ніккі Мінаж, тепер готує новий альбом! В інтерв'ю для Billboard, вона відкрила деякі подробиці своєї роботи: у неї є 30 записаних треків для проекту-2016. Реліз альбому заплановано на лютий. І, судячи з усього, на цей раз Tinashe знову націлилась на вершини чартів.

Run the Jewels

Бам! А це в нас заключний альбом трилогії від одного з кращих хіп-хоп дуетів останніх років. Хто б міг подумати, що репер Killer Mike і продюсер El-P коли-небудь стануть працювати над спільним матеріалом. Однак, дебютний альбом Run the Jewels 1 став головним відкриттям 2013-го, а через рік команда випустила блискучий сиквел – вибухову і агресивну платівку, до якої хочеться повертатися знову і знову. Тепер чекаємо на Run The Jewels 3.

Azealia Banks

Альбом Бенкс називатиметься Business & Pleasure. Business співачки – це справжнє Pleasure для нас, слухачів, тож, ми просто сподіваємося, що вона буде копітко працювати над ним і потішить нас найближчим часом.

Lady GaGa

На церемонії «Золотий глобус» 2016 Леді Гага не тільки виголосила чудовий спіч зі сцени, а й дала велике інтерв'ю за кулісами – анонсувавши, зокрема, новий, п'ятий за рахунком альбом, який вийде вже у цьому році. Називати точну дату виходу альбому Гага відмовилася, так само як і не поділилася з журналістами його назвою. Більше того – співачка не може визначитися навіть зі стилем свого наступного альбому.

Young Thug

Ніхто не знає, що Young Thug видасть у своєму новому альбомі, тому нам досить цікаво стежити за розвитком подій. Після випуску мікстейпу «Barter 6» виконавець з Атланти зазначив, що швидше за все випустить реліз 28 серпня, але у зовсім недавньому інтерв'ю сказав, що матеріал виходить настільки гарячим, що йому доведеться додати в треклист ще кілька нових пісень. До того ж, у «Hy!£UN35» (вимовляється, як «Hi Tunes») досі не з'явилася конкретна дата виходу.

Gorillaz

Деймон Албарн, який рік тому відродив групу Blur, тепер взявся і за Gorillaz. Про те, що диск обов'язково вийде цього року, повідомив у Twitter художник проекту Джемі Х'юлетт. Про сам альбом поки нічого невідомо, але Албарн серйозно готується випустити п'ятий повноформатник.

Missy Elliott

У найближчих планах Елліотт, яку вже багато хто встиг забути, новий альбом, а також великий тур, яких вона не робила вже кілька років. «У мене бували шалені концерти, але мій останній шикарний тур був в далекому 2004-му, коли ми поїхали разом з Бейонс і Алішою Кіз. Я б хотіла влаштувати ще один тур з Бейонс. Сподіваюся, в 2016 році, але не хотілося б називати конкретних дат».

Drake

За 2015 рік Дрейк випустив стільки матеріалу, що довгоочікуваний «Views From The 6» автоматично був відкладений на другий план. Комерційно Дрейк як завжди успішний, адже його ім'я з'являється на лідерських позиціях у Billboard. Окремих слів заслуговує сингл «Hotline Bling». Це дійсно якісна і по-хорошому «прилиплива» композиція, кліп до якої в одну мить став мемом через смішні танці артиста. Щодо нового альбому, відомі лише дві речі: платівка стане «зізнанням у коханні» рідному місту репера, і вийде вона незабаром.

Kanye West

В 2015-му Каньє встиг зробити буквально все, що тільки можна: крім професійних досягнень, він став батьком, дав з півдюжини інтерв'ю й примудрився виступити в Оксфорді, розповівши студентам про важке сучасне життя. Цілий рік Вест обіцяв випустити багатостраждальний альбом, чого, звичайно ж, не зробив. Сподіваємося, цього року в репера все вийде, і вже 11 лютого світ побачить довгоочікувану платівку.

Rihanna

Альбом RIRI «Anti» повинен був вийти ще в листопаді 2015 року, але дата весь час переносилася. Восьма робота Ріанни обіцяє бути вражаючою: 8 тизерів, картина Роя Нахума на обкладинці і 3 суперуспішних треки: «American Oxygen», «Bitch Better Have My Money» і «FourFiveSeconds».



пропозиції партнерів
Новини