Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Apple у березні представить iPhone 5se

  • 594

У березні компанія Apple випустить вдосконалений 4-дюймовий iPhone, який отримає приставку не 6s, як передбачалося раніше, а 5se.

Про це повідомляє 9to5Mac. Новий смартфон зовні буде схожий на iPhone 5s, але його внутрішня «начинка» буде такою, як у iPhone 6. Швидше за все, Apple хочуть освіжити свій бестселер, щоб він нормально працював з iOS 9 і подальшими версіями операційної системи.

Літери «s» і «e» у назві новинки, на думку видання, позначатимуть «спеціальну» (iPhone 5 special edition) або «покращену» (iPhone5s enhaced) версію. Зовнішній вигляд iPhone залишиться класичним. Всередині використовуватиметься процесор Apple A8 із співпроцесором M8, 8-мегапіксельна основна і 1,2-мегапіксельна фронтальна камери, чіп NFC і вбудований барометр для програми «Здоров’я» від iPhone 6.

Крім того, iPhone 5se підтримуватиме більш великі панорами і автофокус під час зйомки відео.Від iPhone 6s березнева новинка отримає функцію Live Photos, Bluetooth 4.2, VoLTE, Wi-Fi 802.11ac і чотири варіанти забарвлення: сріблястий, золотистий, сірий і рожеве золото. Функції 3D Touch в iPhone 5se не буде. Передбачається, що після випуску березневої новинки Apple відмовиться від підтримки iPhone 5 і надалі буде випускати оновлення прошивки тільки для смартфонів із 64-бітними процесорами (тобто для iPhone 5s і новішими). Старт продажів iPhone 5se очікується в березні або квітні. Коштуватиме такий смартфон $500-$560.



пропозиції партнерів
Новини