Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Джоан Роулінг описала ще 3 школи чарів

  • 681

Актриса Еванна Лінч, виконавиця ролі Луна Лавґуд, повідомила гарну новину для всіх шанувальників «поттеріани»: Джоан Ролінг описала місцезнаходження ще чотирьох шкіл для юних чарівників.

Втім, про одну школу вже було відомо раніше: американська школа фігурує в спін-оф «Фантастичні тварини і де їх шукати», який вийде в 2016 році. Школа на північному сході Штатів отримала назву «Ілверморні» (Ilvermorny). Іншої інформації про школу і учнів поки що немає, йдеться на сайті pottermore.com. Бразильська школа «Кастелобрушу» (Castelobruxo) розташована в глибині тропічного лісу і трохи схожа на храм. Школа пропонує програми обміну з європейськими чарівниками для вивчення південноамериканської флори і фауни.

Найбільша школа «Уагадугу» (Agadou) знаходиться в Африці. Її учні, переважно анімаги, можуть чаклувати без чарівних паличок. Навчання побудоване на мові тіла. І нарешті, найбільш нечисленна серед шкіл «Махутокоро» (Mahoutokoro) розташувалася в Японії на вулканічному острові. У японській школі навчаються з 7 років. Студенти відрізняються видатною грою в квідич, а їхні зачаровані мантії змінюють колір з блідо-рожевого на золотий залежно від успішності. Якщо мантії біліють, значить учень скористався темною магією.



пропозиції партнерів
Новини