Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Українські команди запросять в тур до Польщі

  • 331

Вже з 9 по 13 лютого в одному з найкрасивіших міст Європи, стартап-столиці Польщі, Кракові, відбудеться перший інформаційний тур StartupTrips Krakow, метою якого є познайомити молоді команди з України та Росії зі стартап-екосистемою Польщі.

«Останні місяці були досить напруженими: зустрічі, переговори, обговорення і підготовка програми. Все має бути включено, нічого не можна упустити», — пояснює один з організаторів інформаційного туру StartupTrips Krakow, Ярослав Легенчук

Startup — це не повноцінна компанія, найчастіше, на початковому етапі, це просто ідея, яку потрібно сформувати в цікаву бізнес-модель. І нерідко все це відбувається методом проб і помилок. Існує чимало бюджетних способів просування ідеї та продукту, але не завжди вони закінчуються успіхом/

Найчастіше, хороша бізнес-модель так і залишається «на папері» через відсутність інвестицій. Ідея є — грошей немає. Ярослав Легенчук, співзасновник і партнер кількох українських та польських стартапів, запустив свій перший проект близько 4-х років тому. За цей час він, разом зі своєю командою, пройшовши «вогонь і мідні труби», отримав величезний досвід, яким сьогодні готовий поділитися. Одним з перших проектів був продукт під назвою RightConversions.com. Цей сервіс працює на підвищення конверсії сайтів.

На ринок України RightConversions.com вийшов трохи більше двох років тому. Активна робота, перспективний проект і якісна віддача для клієнтів дали свої позитивні результати. Півроку тому Ярослав вирішив переїхати в іншу країну, при цьому своє «дітище» він кидати не збирався і навіть навпаки, вирішив «взяти його з собою». Вибір припав на Польщу, тому є безліч причин, але про це трохи пізніше. Разом з заселенням в новеньку квартиру, на польський ринок вийшов і RightConversions. com, однак тут він отримав ребрендинг і став відомий як Leadpeak.eu.



пропозиції партнерів
Новини