Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Майданівці звернуться до Порошенка через фільм

  • 355

ГО «Всеукраїнський альянс бійців та волонтерів АТО» готує звернення до Президента після після виходу на французькому телканалі Canal+ пропагандистського фільму «Україна — маски революції».

Про це на прес-конференції за участі представників громадськості, добровольчих батальйонів та учасників Революції Гідності повідомив голова правління організації Олексій Копишинський.

«Французький Canal+ показав фільм Поля Морейри «Україна — маски революції», який спричинив велику дискусію серед французьких експертів та української громади. Ми наголошуємо, що режисер у своїй т. зв. документальній стрічці продемонстрував спотворене уявлення конфлікту в Україні 2013-2014 років. Ми шоковані через безсоромне перекручування фактів та використання автором маніпулятивних та пропагандистських інструментів інформаційної війни Кремля проти України», — підкреслив Копишинський

Він додав, що режисер висвітлює в якості головних сил Революції гідності «Правий сектор», «Азов» та «Свободу», проте він забув про мільйони звичайних українців, які на той момент не були в жодних організаціях, а за покликом душі вийшли на Майдан відстоювати національні інтереси.

За словами телеведучого Петра Маги, має бути звернення до Canal+ з проханням показати фільм, який містить іншу, правдиву сторону подій на Майдані.

«У нас є хроніка цього всього. Можна сформувати чітку годинну програму, яка показала б зовсім іншу Україну, правдиві події на Майдані, в Одесі, на Сході», — зазначив він



пропозиції партнерів
Новини