Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Volkswagen відклав публікацію річного звіту

  • 228

Перенесено також і річні збори акціонерів автовиробника.

Німецький автомобілебудівний концерн Volkswagen AG відкладає публікацію фінансових звітів за підсумками 2015 року та річні збори акціонерів. Як говориться в повідомленні компанії, залишаються невирішені питання, пов’язані із заниженням даних про шкідливі викиди дизельних двигунів, що ускладнює розрахунок деяких показників.

Раніше очікувалося, що щорічна прес-конференція Volkswagen, присвячена фінансовим результатам, відбудеться 10 березня, а річні збори акціонерів відбудуться 21 квітня. Нові дати поки невідомі, Volkswagen обіцяє уточнити їх, як тільки з’явиться така можливість. Volkswagen очікує, що операційний прибуток за підсумками 2015 року залишиться приблизно на рівні попереднього року, що відповідає раніше озвученому прогнозному діапазону. У 2014 році операційний прибуток Volkswagen Group дорівнював 12,7 млрд євро, прибуток бренду Volkswagen — 4,2 млрд євро.

Разом з тим концерн як і досі має намір оприлюднити звіт про підсумки розслідування махінацій з викидами в другій половині квітня.



пропозиції партнерів
Новини