Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

На Львівському бронетанковому заводі почнуть модернізацію «Хамві»

  • 613

Державний концерн «Укроборонпром» та американська компанія Textron Systems підписали контракт щодо створення спільного підприємства з модернізації бронеавтомобілів HMMWV (Хамві).

Як передає кореспондент ЛIГАБiзнесIнформ, модернізація буде відбуватися на базі Львівського бронетанкового заводу.

За словами заступника голови «Укроборонпрому» Дениса Гуракова, мова йде про модернізацію бронеавтомобілів з усього світу. Їх число оцінюється близько 280 тисяч одиниць. А угода дасть можливість використання запатентованих технологій Textron Systems для самостійної модернізації автомобілів Хамві на підприємствах концерну, зокрема на Львівському бронетанковому заводі

«До кінця цього року будуть створені три дослідні зразки, а в 2017 році планується вийти на серійне виробництво», — повідомив Гураков

Гурак також зауважив, що програма модернізації значно поліпшить технічні характеристики і живучість українських Хамві, а також підвищить рівень захисту екіпажів. Оновлена ​​техніка буде з посиленим шасі і підвищеним рівнем захисту від ураження боєприпасами і осколками, відповідний класифікації MRAP — типу бронеавтомобілів, захищених від підриву і атак із засідок.

Нагадаємо, нещодавно, Львівський бронетанковий завод відвідали 30 іноземних військових аташе, аби оцінити техніку і потенціал українського військового виробництва. А з грудня минулого року на заводі розпочали виробництво нових бронетранспортерів «Дозор-Б».



пропозиції партнерів
Новини