Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У Польщі показали скандальний фільм про Майдан

  • 539

Українське посольство чекає пояснень від редакції телеканалу.

Посольство України в Польщі заявило про розчарування у зв’язку з показом в ефірі польського телеканалу TVN24 скандального фільму Поля Морейри «Україна: маски революції».

«Посольство України в Польщі розчароване недружнім жестом польського телеканалу «TVN24», який сьогодні проявив неповагу до мільйонів українців, продемонструвавши у своєму ефірі брехливий і маніпулятивний фільм Поля Морейри «Україна: маски революції», — йдеться в повідомленні посольства у Facebook

Українські дипломати відзначили, що «найбільш болісно» те, що цей фільм польський телеканал «приурочив» другій річниці Революції Гідності. Посольство, звертаючись до всіх глядачів телеканалу TVN24, заявляє, що цим фільмом вони були введені в оману.

«Два роки тому українці на Майдані пішли під кулі, захищаючи європейські цінності, честь і гідність народу, право вибирати своє європейське майбутнє. І сьогодні вони продовжують жертвувати життям, щоб утвердити незалежність України і зупинити імперські апетити російського агресора, які загрожують демократичному світу, в тому числі Польщі», — йдеться в повідомленні

Крім того, посольство чекає пояснень від редакції телеканалу, чому з безлічі існуючих об’єктивних картин про події Майдану було обране саме це «брехливе творіння проросійської пропаганди».



пропозиції партнерів
Новини