Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Стало відомо, скільки має тривати ідеальний секс

  • 1741

Американський вчений Крістен Марк підрахував, скільки хвилин має тривати секс.

У дослідженні вченого Крістена Марка з Кентуккійського університету взяли участь майже 15 тисяч осіб, серед яких було понад 80% гетеросексуальних респондентів. Згідно з результатами дослідження, як чоловіки, так і жінки повідомили, що в середньому тривалість сексу становить близько 10 хвилин. Однак чоловікам би хотілося, щоб секс тривав 20 хвилин, а жінки зізналися, що хотіли б, аби статевий акт тривав від 15 до 20 хвилин або більше.

Результати підтверджують і два попередні дослідження. Так, дослідження університету штату Пенсільванія, проведене в 2008 році, показало, що бажана тривалість статевого акту для чоловіків і для жінок становить не менше 13 хвилин. Опитування жіночого глянцю Cosmo за участю понад 2,5 тисяч жінок також показало, що ідеальний секс повинен тривати від 15 до 20 хвилин.

Крім того, дослідження Крістена Марка пролило світло на інші цікаві факти про секс. Так, близько 55% жінок і 30,7% чоловіків зізналися, що хоча б раз симулювали оргазм. 60% респондентів повідомили, що в їхньому інтимному житті були експерименти з анальним сексом. 25% чоловіків і 8,7% жінок зізналися, що займаються самозадоволенням, як мінімум, один раз на день.



пропозиції партнерів
Новини