Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Шварценеггер зіграє у шостому «Термінаторі»

  • 372

Арнольд Шварценеггер оголосив, що він повернеться, як головний герой в шостому «Термінаторі» кінофраншизи.

Про це він заявив в інтерв’ю телеканалу Australia Channel 9, пише Independent. Коли колишнього губернатора Каліфорнії запитали, чи повернеться він до зйомок нового «Термінатора», він відповів «так, звичайно, чекаю на це з нетерпінням». У той же час, він не розкрив таємниці про жодну з деталей та подробиць нового сюжету чи дати релізу.

Той факт, що кіностудія планує випустити сиквел стало неабияким сюрпризом, адже раніше, Paramount видалили обидва призначені продовження фільму зі свого випускового графіка. Спочатку «Генезіз 2» планували випустити в 2017 році, але слот замість цього був заповнений рімейком «Рятувальників Малібу», тим часом слот третього фільму — який мав би вийти в 2019 році — залишається порожнім.

Більшість кінокритиків вважає, що виходи нових фільмів про Термінатора були відкладені через провальні касові збори в США попереднього фільма з Арнольдом Шварценеггером та Емілією Кларк в головній ролі. Проте, слід зазначити, що фільму вдалося заробити набагато більше за кордоном. Особливо в Китаї, де, всього за один день, він переплюнув весь сукупний внутрішній валовий дохід від зборів США, склавши $ 89 млн.



пропозиції партнерів
Новини