Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Представлено прототип українського електрокара Synchronous

  • 1029

В Україні з'явився перший і поки що єдиний вітчизняний прототип електромобіля.

Автором розробки стала компанія Electric Marathon International. Перший український електромобіль Synchronous був офіційно презентований в Монако на 11-й щорічній конференції з екотранспорту і поновлюваних джерел енергії EVER 2016. Яскравий корпус, екологічні матеріали покликані зробити його символом нової ери пасажирських перевезень. Авто обладнане інноваційним електродвигуном та сонячними панелями на даху, що забезпечують роботу кондиціонера в салоні, пише autogeek.com.ua.

Технічні характеристики електрокара ще не розкриті, оскільки модель поки перебуває в стадії концепту. Відомо, що Synchronous, крім водія, здатний комфортно розмістити шість пасажирів. Габарити автомобіля складають 2,1×2,2×4,5 м. Український концепткар отримав силову установку на базі асинхронного електродвигуна з обмоткою. Номінальний запас ходу становить близько 130-160 км на одному заряді.

Також повідомляється про повністю світлодіодноме освітлення салону і 9-дюймові дисплеї для мультимедіа та інформаційних систем. В доповнення до електрокару Synchronous, на виставці була презентована зарядна станція, виробництва фірми E-line, яка, за словами виробника, у багатьох аспектах перевершує аналоги зарубіжних конкурентів.

Творці Synchronous планують виставити електромобіль для участі в 3-х тисячному марафоні, старт якого запланований на 22 травня зі Львова. На своєму шляху машини пройдуть по дорогах загального користування 10 європейських країн і фінішують в Монте-Карло.



пропозиції партнерів
Новини