Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Український стартап виграв міжнародний конкурс у Швеції

  • 646

Українська інтелектуальна система пошуку донорів крові зайняла перше місце на конкурсі Startup Weekend у Стокгольмі.

З’явилися результати конкурсу Startup Weekend, який відбувався у Стокгольмі 18-20 березня. Переміг стартап Udonors, який українська команда ДонорUA створила для виходу на світовий ринок. Родзинка іноземної версії проекту — використання комунікаційних каналів задля «розумного пошуку» донорів. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на AIN.

«Ми запропонували ідею, щоб боти повністю автоматизували роботу з учасниками проекту. Наприклад, посилали за географічною ознакою персоніфіковані повідомлення про те, що в такий-то день під ваш будинок приїде спеціальний автобус для збору крові — для вас забукано 20 хвилин, завдання — тільки прийти», — розповів технічний керівник і співзасновник сервісу ДонорUA Олександр Краковецький

Система розумних ботів автоматично відповідає на питання учасників проекту, надсилає повідомлення, відстежує медичні показники донорів та розподіляє подарунки і бонуси для донорів.

«Великих матеріальних призів ми не отримали, але перемога дозволила нам знайти модель монетизації проекту. До сих пір нас сприймали як благодійний соціальний проект. А тепер ми знайшли партнерів, розширили коло контактів», — сказав Олександр Краковецький

Український проект ДонорUA стартував ще минулого року. Він являє собою автоматизовану систему, яка допомагає у пошуках донора крові за лічені дні або навіть години. Розумні фільтри є допоміжним засобом для реципієнта при виборі донорів з потрібною групою крові, резус-фактором та місцем проживання.

Всього в проекті зареєстровано близько 4,5 тис. донорів, кожен день ця цифра зростає на 10-20 осіб на день.



пропозиції партнерів
Новини