Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

На Шустера завели справу через несплату податків на суму понад €1,34 млн

  • 456

Фіскальна служба відкрила кримінальне провадження щодо факту ухилення від сплати податків стосовно Савіка Шустера та посадових осіб компанії «Савік Шустер Студія».

Таку інформацію повідомила прес-служба ДФС. Відомство інформує, що журналіст з 2005 року проживає на території України, а в 2008 році, одержавши на свій рахунок відсотковий фінансовий кредит на суму 1,34 млн євро, не віддав його кредитору у визначений термін.

До того ж, Шустер не подав декларацію про одержані доходи та не сплатив податок на суму більше 2,1 млн гривень, що є особливо великим розміром. У рамках провадження ДФС проведе податкову перевірку журналіста на повноту сплати податків з суми неповернутої позики.

ВІдповідно до висновків проведеної раніше планової документальної перевірки встановили, що посадові особи «Савік Шустер Студії» у 2012-2014 роки занижували податок на додану вартість на загальну суму 1,99 млн грн завдяки заниження вартості телепрограм «Шустер Live». При цьому процедура адміністративного оскарження податкових рішень-повідомлень закінчилася на користь податкових органів.


Джерело: korrespondent.net



пропозиції партнерів
Новини