Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Нардепам продовжать робочий день

  • 460

27 квітня Голова парламенту України Андрій Парубій повідомив, що зміни у форматі робочого процесу Ради покращать її продуктивність.

«Це одне з системних рішень, яке дозволить зробити роботу Верховної Ради більш результативною, більш відкритою й більш ефективною», — розповів Андрій Парубій про майбутні реформи в структурі діяльності уряду

Відзначається, що перші рекомендації про редагування Регламенту українського уряду розглядатимуть вже наступного тижня. Перш за все Голова ВР планує продовжити робочий час для парламентських комітетів, ввести до Регламенту додатково ще один сесійний тиждень та окреслити механізм регулювання дисципліни депутатів. Парубій вже поспілкувався щодо змін з керівниками фракцій і груп ВР та очікує від них на пропозиції.

Проте Ірина Геращенко, яка займає посаду заступника голови Ради, запевняє, що реформування уряду можливо буде побачити у дії тільки за два роки.

«Якщо ми говоримо про зміни регламенту Верховної Ради, підходів до роботи секретаріату, то на це піде півтора-два роки. Але є такі позиції, як політична культура депутатів. Це не можна виміряти часом. Це потрібно вимірювати політичною волею», — висловила свою думку Геращенко

Джерело: rada.gov.ua



пропозиції партнерів
Новини