Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Степаненко: Моя дружба з Ярмоленком закінчилася

  • 894

Експерти «ПроФутболу» розібрали епізод вчорашнього драматичного протистояння «Шахтаря» та «Динамо», на якому видно, що перед конфліктом Тарас Степаненко підбіг до сектору уболівальників «Динамо» і спровокував їх, показуючи нашивку «Шахтаря». Після цього Степаненко отримав по ногах від Андрія Ярмоленка.

Після третього голу в ворота киян хавбек «Шахтаря» Тарас Степаненко підбіг до сектору фанів «Динамо» і поцілував герб свого клубу. Після цього він отримав удар від Домагоя Віди. Встоявши на ногах, Степаненко повертався на свою половину поля, але його таки збив з ніг Андрій Ярмоленко.

Опісля на полі зав’язалася бійка, в результаті якої вибіг на поле Олександр Кучер і кулаком вдарив Ярмоленка в обличчя. У підсумку, прямі червоні картки отримали Ярмоленко і Кучер, а Степаненко був вилучений з поля за друге попередження.

«Ми грали вдома, ми господарі цього стадіону. Я показав емблему «Шахтаря». Всі команди це роблять:, у дербі, у чемпіонатах. Жодного знаку, який би показував моє неповагу до клубу «Динамо» або до будь-якої киянина чи вболівальника «Динамо» не було. Я не сказав жодного слова. Спочатку мене нишком один вдарив, другий, я встав і побіг далі. За що отримав жовту картку — не знаю. Сказали, що спровокував. Але я ж не змушував людину бігти і бити мене по коліну. А якби він мені коліно зламав? Якщо не помиляюся, це був Андрій Ярмоленко. Так я скажу тоді на всю країну, що моя дружба з Андрієм Ярмоленко закінчилася», — розповів Тарас Степаненко

Таким чином, Степаненко покараний звичайною 1-матчевою дискваліфікацією, а поведінку двох інших гравців збірної України буде розбирати контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ. Нагадаємо, матч закінчився з рахунком 3:0 на користь «гірників».

Джерело: football.sport.ua



пропозиції партнерів
Новини