Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Москаль хоче піти з посади глави Закарпатської ОДА

  • 369

Губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль звернувся до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана з проханням звільнити його із займаної посади.

Таке рішення Москаль аргументує неузгодженням з ним зміною начальника Закарпатської митниці, яка, за його словами, була зроблена в інтересах «сигаретної мафії», що займається контрабандою тютюнових виробів в країни ЄС. У таких умовах Геннадій Москаль не зможе й надалі боротися з контрабандою.

«Зараз на Закарпатті йде повторення ситуації, яка призвела до кривавих подій 11 липня 2015 року в Мукачеві. І я не можу бути в ній стороннім спостерігачем. Подолати контрабанду в окремому регіону за умов, коли центральні структури не тільки не допомагають, а навпаки — намагаються відновити тіньові схеми, — неможливо», — заявив Москаль

Губернатор переконує, що зараз Закарпаття «віддається на відкуп контрабандистам і вмикається зелене світло для незаконного переміщення сигарет через державний кордон».

«Коли починалася боротьба з контрабандою, про такий розвиток подій мене попереджали. На жаль, ці попередження починають збуватися», — додав Москаль

Джерело: moskal.in.ua



пропозиції партнерів
Новини