Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Львів'янином року визнали тренера Мирона Маркевича

  • 350

З нагоди 760-річчя Львова міська рада вручила щорічні почесні відзнаки.

За вагомий особистий внесок та видатні спортивні досягнення, які сприяли підвищенню престижу Львова та України львів’янином року став головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич.

«Для мене є великою честю бути зараз тут і одержати цю нагороду. Хоча зараз я працюю більше на сході країни, але завжди говорю, що я львів’янин і я цим гордий. Я прекрасно розумію, що сьогодні тут могло бути багато достойних людей Львова. І я тим більше дуже вдячний за цю нагороду і таку довіру. Постараюся ніколи вас не підвести», — розповів Мирон Маркевич

Відзначимо, що Мирон Маркевич є уродженцем Винників. З 2014 року він є головним тренером ФК «Дніпро». У 2012 році Маркевич отримав нагороди «Почесний громадянин міста Харків» та «Почесний громадянин міста Винники».

На урочистій церемонії званням «Почесний громадянин міста Львова» нагородили також українського фізика та громадського діяча Ігоря Юхновського. Звання «Шляхетна львівська родина» «за вагомий внесок кількох поколінь у розвиток наукового, духовного і культурного середовища м. Львова, збереження і поширення високих моральних цінностей у суспільстві» отримала родина Купчинських.

Джерело: zaxid.net



пропозиції партнерів
Новини