Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

На проведення Євробачення претендують 4 міста

  • 1188

Про бажання прийняти Євробачення-2017 оголосили Київ, Одеса, Львів та Дніпропетровськ.

Мери 4 українських міст заявили про готовність прийняти у себе Євробачення-2017. На проведення конкурсу претендують Київ, Одеса, Львів та Дніпропетровськ. Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що Євробачення можна провести на НСК «Олімпійський» у Києві.

Натомість мер Дніпропетровська Борис Філатов повідомив, що звернеться до прем’єр-міністра Володимира Гройсмана із пропозицією провести «Євробачення» саме у цьому місті. На думку Філатова, у Дніпропетровську добре розвинена інфраструктура, що сприятиме успішному проведенню конкурсу.

Мер Одеси Геннадій Труханов теж висловив переконання, що гідним проведення конкурсу, може стати Одеса.

«Упевнений, у наступному році Україна прийме Євробачення на високому рівні. Майданчиком, гідним проведення такого престижного конкурсу, цілком може стати наша Одеса — багатонаціональне, красиве, європейське місто з багатою історією і культурними традиціями! Сподіваюся, так воно і буде», — написав Труханов

Мер Львова Андрій Садовий сказав, що місто готове до проведення в 2017 році пісенного конкурсу, оскільки у місті розвинена інфраструктура, достатня кількість готелів і закладів громадського харчування.

«Ми готові провести у себе на найвищому рівні», — наголосив Садовий

Нагадаємо, в ніч на 15 травня українська співачка Джамала перемогла на Євробаченні-2016.

Джерело: hromadske.ua



пропозиції партнерів
Новини