Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

У Львові вперше на парковці з’явиться інформаційне табло

  • 334

У Центрі Львова на закритій парковці на вул. Валовій планують встановити електронне табло, яке нестиме інформацію про наявність та кількість вільних місць для парковки.

Це табло стане першим на вуличних паркінгах міста. Ідея про встановлення такого пристрою погодили депутати профільної комісії Львівської міської ради. У разі появи пристрою на паркінгу, доведеться закрити вулицю для транзиту. Про це розповів Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

«Щоб поставити інформаційне табло, вулицю треба закрити для транзиту. Якщо немає жодного вільного місця, шлагбаум не відкриватиметься. Через Валову щодня проходить близько 3 тис. машин, з яких 2 тис. — транзитні».— пояснив Береза

Рішення про закриття для транзиту мають також узгодити патрульна поліція та міська комісія з безпеки дорожнього руху. Навіть у випадку повного закриття, люди, які проживають чи працюють на цій вулиці, матимуть можливість заїзду. Табло з’явиться на парковці упродовж двох тижнів і обійдеться у 25 тисяч гривень. Відзначається, що загалом на паркінгу на вул. Валовій можуть розміститися 73 автомобілі.

Нагадаємо, що мер Львова розповів, чи зможе місто прийняти престижний пісенний конкурс Євробачення.


Джерело: ZAXID.NET



пропозиції партнерів
Новини