Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Український електромобіль презентують у 23 європейських містах

  • 723

Сьогодні, 22 травня, прототип українського електротаксі Synchronous відправиться по містах Європи.

Прототип буде на церемонії старту щорічного транс’європейського ралі на електромобілях «Київ — Монте-Карло». Synchronous провезуть трейлером уздовж всього маршруту ралі. Презентації заплановано провести у 23 європейських містах. 3 червня на представленні у Монако візьме участь сам принц Альберт. Про це заявив Андрій Білий, представник компанії Electric Marathon International.

«Ідея з’явилася, коли замовили таксі в Монако. Чекали 1,5 години, а воно так і не приїхало. Як з’ясувалося, Монако не має власної служби таксі. Основні таксі — французькі служби, які працюють по всьому Лазурному березі. Їм не завжди вигідно брати замовлення в Монако. Ми вирішили спробувати створити таксі для Монако», — повідомив Білий.

Під час презентацій розробники планують відшукати потенційних клієнтів для запуску серійного виробництва новинки.

«В Європі дуже щільний ринок і велика конкуренція. Українським виробникам потрібно знаходити свої ніші в ЄС і займати їх. Хотілося б організувати виробництво в Україні. Якщо ми знайдемо замовника, ми запустимо випуск на тому ринку, який заплатить. Це об’єктивна ситуація для бізнесу. В Україні є кілька виробників, і ми ведемо з ними переговори. Йдеться про дрібну серію», — відзначив Андрій Білий


Нагадаємо, що минулого тижня українське електротаксі показали у Києві.


Джерело: gazeta.ua



пропозиції партнерів
Новини