Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

В Україні проведуть найбільший мовний урок в світі

  • 606

Наступної суботи, 28 травня, в Україні планують провести найбільший урок англійської мови у світі.

Взяти участь у наймасовішому уроці англійської можуть всі охочі українці. Про це повідомив народний депутат Мустафа Найєм. Побити один з рекордів Гіннеса спробує ініціатива GoGlobal спільно з посольством США в Україні.

«Нинішній рекорд тримається вже 10 років і належить німцям — на грандіозному уроці з вивчення англійської мови у Німеччині одночасно були присутні 6287 учнів. Щоб побити цей рекорд нам треба зібрати не менше 9000 осіб», — наголосив Мустафа Найєм

Нардеп також повідомив, що урок англійської мови розпочнеться о 13.00 за київським часом і триватиме 35 хвилин. Заняття пройдуть під відкритим небом одночасно у всіх куточках України. Головними майданчиками стануть Софійська площа в Києві і площа навпроти Львівського оперного театру. Модерувати урок англійської у Львові буде посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.

Учасником заходу можуть стати всі охочі незалежно від проживання та рівня володіння англійською мовою. Після проведення уроку розіграють призи у різних номінаціях, зокрема, «Найстарший учасник», «Наймолодший учасник», «Найнезвичайніше місце проведення уроку» тощо.

Масовий урок англійської проводиться в рамках Днів Америки за підтримки Міністерства культури України, програми Capital English, British Council, America House і Window on America.

Джерело: uaspeaking.org



пропозиції партнерів
Новини