Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Джонні Депп назвав гібридним помідором віце-прем’єра Австралії

  • 342

У свою чергу віце-прем’єр Австралії Барнабі Джойс сказав, що він є ляльководом у голові американської зірки.

Такою фразою він прирівняв себе до головного героя стрічки «Мовчання ягнят» Ганнібала Лектера. Віце-прем’єр зреагував таким чином на слова Деппа про те, що він подібний до помідора, який виростили внаслідок інбридингу.

Депп та Джойс мають доволі натягнуті відносини після заклику прем’єра приспати йоркширських тер’єрів американського актора. Скандал відбувся ще минулоріч, коли дружина Деппа Ембер Хьорд приїхала до Австралії з двома собаками, які належать подружжю. Хьорд перевозила тварин у приватному літаку, не витримавши законний двотижневий карантин.

«Якщо ми дозволимо кінозірці, нехай навіть двічі визнаній найсексуальнішим чоловіком на планеті, приїжджати до нас із тваринами, то чому б нам не дозволити порушувати закон і всім іншим», — казав рік тому Барнабі Джойс

Актор зауважив що віце-прем’єр, який займає крісло міністра сільгосподарства, подібний до томата, але не критикує його, оскільки боїться, що Джойс може вибухнути.

«Я в його голові і натягую ниточки, я перетворююся на Ганнібала Лектера для Деппа», — саркастично відповів віце-прем’єр.

У квітні Депп та Хьорд представили відеозвернення з драматичними вибаченнями перед усіма австралійцями.

Нагадаяємо, що Джонні Депп зіграє в екранізації «Людини-невидимки».

Джерело:ВВС



пропозиції партнерів
Новини