Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

На Хмельниччині наглядачі вбили ув'язненого

  • 460

Співробітників пенітенціарної служби затримали.

Двоє працівників однієї з виправних колоній Хмельницької області в жовтні минулого року побили засудженого. Від побоїв чоловік помер. Варта правопорядку прибула в СІЗО для особистого обшуку і конвоювання ув’язненого під час етапування його в колонію в іншій області. Засуджений, не бажаючи виконувати вимоги тюремників для проведення повного обшуку, почав чинити опір і зчинив бійку.

У відповідь наглядачі побили його гумовими кийками, завдаючи ударів по життєво важливих органах. У результаті побиття ув’язнений помер. Під час розслідування вже був проведений значний обсяг слідчих і процесуальних дій, у тому числі були проведені понад сотні допитів свідків, більше 30 слідчих експериментів і експертиз, розповіли в прокуратурі.

«Слідчими встановлена наявність достатніх доказів, на підставі яких двом працівникам виправної колонії повідомлено про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, скоєному групою осіб, що спричинило смерть потерпілого, і в перевищенні службових повноважень, яке супроводжувалося насильством, застосуванням болісних і таких, що ображають особисту гідність потерпілого, дій», — зазначили в прокуратурі

Джерело: korrespondent



пропозиції партнерів
Новини