Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

З'явилися подробиці про хетчбек Slavuta Nova

  • 1016

Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) на столичному автошоу представив прототип Slavuta Nova.

Запорізький автозавод представив передсерійну версію хетчбека Slavuta Nova — ідеологічного наступника ліфтбека ЗАЗ-1103 «Славута», що випускався з 1999 по 2011 рік. Новинка являє собою перелицьований хетчбек G2 китайської марки Riich.

Презентація нової «Славути» пройшла на «ЗАЗі» ще влітку минулого року. Зараз компанія представила доопрацьовану версію машини і провела публічну прем’єру. Виставковий екземпляр буде доступний для огляду до кінця цього літа.

Slavuta Nova ділить платформу з Riich G2, який, в свою чергу, побудований на шасі хетчбека Chery M11. Компанія Chery скасувала марку Riich в 2013 році, вона позиціонувалася як її молодіжний суббренд. Під капотом нової «Славути» розташований 1,6-літровий мотор Chery Acteco потужністю 93 кінські сили. Коробка передач — п’ятиступінчаста «механіка». Згодом повинні з’явитися версії з 1,3-літровим турбомотором і варіатором.

Збірка Slavuta Nova почнеться на «ЗАЗі» в 2017 році. Вартість машини не повинна перевищити 10 тисяч доларів, план виробництва — 50 тисяч хетчбеків в рік, основним ринком експорту керівництво заводу назвало Євросоюз. З компанією Chery «ЗАЗ» співпрацює з 2006 року.

Відзначимо, що на столичному автошоу ЗАЗ представив нові моделі для медиків та поліції.

Джерело: motor.ru



пропозиції партнерів
Новини