Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

«Нова пошта» переходить на доставку електромобілями

  • 650

Перехід на «зелені» джерела енергії не тільки рятує екологію, а й допомагає економити реальні гроші. Тому логічно, що український бізнес, для якого будь-яка економія безцінна, рухається в сторону «зеленої» економіки. Логістична компанія «Нова пошта» розглядає варіант переходу на електромобілі.

Для тестування електрокара «Нова пошта» вибрала модель Citroen Berlingo. Це електрофургон, який може працювати без додаткової підзарядки цілий день. Вночі його заряджають в логістичних центрах компанії. Машина здатна розвивати максимальну швидкість 110 км/год. і долати до 170 км між сеансами підзарядки при вимкненому кондиціонері. На сьогодні автопарк «Нової пошти» налічує більше 3000 автомобілів, які доставляють пошту по всій країні.

«Вже зараз ми розуміємо, що у екотранспорту велике майбутнє», — прокоментував директор з розвитку компанії Максим Рабинович

Він також підкреслив ймовірність того, що компанія в найближчі роки почне доставляти не тільки легковими, але і вантажними електрокарами по міжміським маршрутам.

Джерело: ain



пропозиції партнерів
Новини