Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

ЗАЗ продаватиме свою Slavuta Nova у Європі

  • 1277

Нещодавно представлений автомобіль ZAZ Slavuta Nova, який в середині 2017 року почнуть випускати на Запорізькому автомобілебудівному заводі, буде поставлятися в країни Євросоюзу.

Про це повідомив заступник голови правління корпорації «УкрАвто» з виробництва Олег Папашев. За його словами, нова модель ZAZ Slavuta Nova — це спільна розробка інженерів китайської компанії Chery і вітчизняного Зазу. Прототип моделі під ім’ям Chery Riich G2 був вперше показаний публіці на Пекінському автошоу 2012 року, а також на Зазі в середині минулого року. Всього існує два примірники цієї моделі, в яку зараз запорізькі конструктори вносять низку важливих змін.

Повномасштабне виробництво моделі ZAZ Slavuta Nova розпочнеться всередині 2017 року. Потужність лінії по її випуску — близько 50 тисяч одиниць. Зрозуміло, що такий обсяг не може бути реалізований тільки на українському ринку, тому ЗАЗ і партнери з Chery сподіваються на експортні поставки. Причому не тільки в сусідні країни, але і в Євросоюз. Авто буде відповідати всім нормам ЄС, зокрема, екологічним Євро 6.

Раніше з'явилися подробиці про хетчбек Slavuta Nova.

Джерело: automotoclub.info



пропозиції партнерів
Новини