Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Савченко відвідала передову разом з Ярошем

  • 504

6-7 червня народні депутати Дмитро Ярош і Надія Савченко разом відвідали українських бійців у місті Авдіївка і селищі Широкине.

Під час поїздки нардепи зустрілися з керівником військово-цивільної адміністрації Авдіївки Павлом Малихіним. Також Надія Савченко відвідала бази 5-го і 8-го батальйонів УДА, де випробувала на полігоні унікальну експериментальну зброю, що існує поки що в єдиному екземлярі.

Бійців Української добровольчої армії та добровольців ЗСУ, які спілкувалися з Надією Савченко, цікавило передусім одне: коли ми вже підемо у наступ? Позиція Надії на сьогодні достатньо обережна і поміркована: вона вважає, що треба робити все, щоб проливалося якомога менше української крові і щоб українські полонені якнайшвидше повернулися додому, і виступає за ведення війни диверсійними групами. Також вона сподівається на закриття кордонів з РФ і зменшення кремлівського впливу на території «ЛНР-ДНР», — зазначив Ярош

Відзначається, що Дмитро Ярош і Надія Савченко обговорили майбутню співпрацю щодо оборони, легалізації добровольців та звільнення українських полонених.

Раніше Савченко назвала головні кроки для повернення Донбасу.

Джерело: Facebook Дмитра Яроша



пропозиції партнерів
Новини