Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Компанія Apple показала iOS 10

  • 593

Apple на щорічній конференції Worldwide Developers Conference (WWDC) у Сан-Франциско презентувала нову версію операційної системи iOS 10 для смартфонів.

Розробники розповіли, що iOS 10 є наймасштабнішим оновленням ОС для мобільних пристроїв за всю історію компанії. Відбулися зміни цілого списку аспектів роботи iPad та iPhone, зокрема їхніх вбудованих додатків.

Завдяки функції Raise to Wake можна буде набирати повідомлення за допомогою 3D Touch (технологія, що враховує силу натискання), не розблоковуючи смартфон. 3D Touch також використають для запуску віджетів додатків, не вмикаючи при цьому самі додатки. Персональний помічник Siri тепер доступний для сторонніх розробників, що дозволить компаніям адаптувати свої програми для зручної взаємодії з Siri.

Редизайн торкнувся теж додатків Apple Music, Photos, Apple Maps, Apple News та голосових викликів і повідомлень. Серед новинок на конференції представили лише Apple Home, яка дозволяє керувати «розумним» будинком. Відзначається, що тепер Apple дасть змогу видаляти встановлені додатки.

Нагадаємо, Apple буде продавати незвичний для себе продукт.


Джерело: The Verge



пропозиції партнерів
Новини