Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

7 найнебезпечніших поломок авто під час руху

  • 698

Зібрали найбільш небезпечні поломки автомобіля, які під час руху можуть спричинити аварію.

Відмова гальм. Гальма можуть виходити з ладу внаслідок різних причин, приміром, обриву шланга, появи повітря у системі чи витіку рідини. Це може створити небезпечну ситуацію, якщо авто рухається на високій швидкості і нема змоги її зменшити.

Замок капота. Якщо він виходить з ладу, то існує велика ймовірність того, що капот просто відчиниться на ходу і водій не зможе бачити дорогу. Це також супроводжується ударом об лобове скло, що може злякати людину за кермом.

Підшипники маточини,важелі ходової частини, шарові опори. У випадку поломки однієї з цих деталей під час руху, водій втратить змогу керувати транспортом. Внаслідок дефект шарової опори чи важеля колесо коригує своє положення, чим тягне машину в бік. Якщо ж підшипник маточини заклинить, то авто почне мимовільно зменшувати швидкість.

Кермові наконечники. У разі обриву наконечників автомобіль стає абсолютно некерованим.

Склоочисники. Звісно ж, за поломки щіток склоочисника чи перемикача керуванням, водій піддається такому ризику, як із відкритим капотом. Проте, якщо цю несправність виявити несподівано та не встигнути очисти мокре чи забруднене лобове скло, то можна потрапити в ДТП.

Корозія несучих елементів кузова та кріплень. Кріплення кузова, які розташовані на днищі машини можуть піддаватися корозії. Метал буде слабшати та може тріснути.

Рознос дизельного двигуна. Інколи дизельний двигун може сам набирати максимальні оберти і не скидати їх, навіть після вимкнення запалення. Це особливо небезпечно для автомобілів з автоматичною коробкою передач.

Нагадаємо, назвали найекономніший автомобіль цього року.


Джерело: gazeta.ua



пропозиції партнерів
Новини