Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Microsoft зацікавилася ринком марихуани

  • 387

Компанія Microsoft вирішила долучитися до легального бізнесу з виробництва марихуани й уклала партнерську угоду з Kind Financial.

Ця компанія створює програмне забезпечення для агентств, що займаються контролем за виробництвом і розповсюдженням канабісу — як легального, так і нелегального.

Незважаючи на те, що більшість штатів у США легалізували використання марихуани в медичних цілях, федеральне законодавство досі забороняє це. Нині канабіс дозволений в тому чи іншому вигляді у 25 американських штатах. У Колорадо, Орегоні і Вашингтоні легалізовано куріння ґанджі в рекреаційних цілях, що представляє інтерес з комерційної точки зору для сотень компаній, які відразу вийшли на ринок.

Референдум щодо легалізації марихуани в рекреаційних цілях пройде восени 2016 року у Каліфорнії та ще чотирьох штатах. Сьогодні продаж канабісу приносить 6,5 млрд доларів, але якщо референдум дасть позитивний результат, ця цифра може вирости за кілька років до 25 млрд. Хоча суми у цьому бізнесі крутяться колосальні, великі корпорації поки що проявляють обережність і намагаються триматися осторонь. І саме компанія Microsoft першою серед великих IT-гравців порушила негласне табу, уклавши угоду про партнерство.

Джерело: ВВС



пропозиції партнерів
Новини