Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Дорн цитував гімн України, щоб провести концерт у Львові

  • 498

Іван Дорн написав патріотичний пост на своїй сторінці у Facebook на вимогу львівських активістів.

Виконавець погодився на умови львівських активістів, які просили скасувати виступ або показати свою патріотичну позицію. Добровольчий рух ОУН та Цивільний корпус «Азов» Львівщини заявляли про блокування концерту Івана Дорна 17 червня, якщо виконавець цього не зробить.

«Ми зв’язалися з командою Івана і попросили запостити на офіційній сторінці карту України з Кримом, фрагмент гімну та слова «Ми переможемо». Це прості речі, які свідчитимуть про його патріотичну позицію. Він підтвердив, що підтримує територіальну цілісність, відтак ми не блокуватимемо концерт», — повідомив один із активістів Добровольчого руху ОУН Антон Петрівський

На офіційній сторінці Івана Дорна допис із картою та текстом гімну оприлюднили ввечері 16 червня. Представники команди виконавця розповіли, що справді вели переговори з особами, які висловлювали погрози щодо блокування концерту, та їм вдалося порозумітися. Програмний директор Дорна Андрій Голик підтвердив, що допис був вимогою львівських активістів, та запевнив, що Іван Дорн сам заповнює свою сторінку у Facebook Іван Дорн та приймає рішення щодо публікації контенту.

Нагадаємо, опубліковано архівне відео із 17-річним Дорном.

Джерело: ZAXID.NET



пропозиції партнерів
Новини