Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

На станціях метро Києва запрацював безкоштовний Wi-Fi

  • 289

У Києві на 11 станціях метро у тестовому режимі працює безкоштовний швидкісний Інтернет.

Наразі пасажири можуть підключитися до Wi-Fi на таких станціях: «Майдан Незалежності», «Площа Льва Толстого», «Хрещатик», «Університет», «Театральна», «Палац спорту», «Кловська», «Лук’янівська», «Золоті ворота», «Олімпійська», «Арсенальна».

Крім того, покрито мережею і два перегони між станціями «Майдан Незалежності» — «Площа Льва Толстого» та «Льва Толстого» — «Олімпійська».

Роботи активно тривають далі. Так, до кінця літа планують розгорнути мережу на перегонах: «Лук’янівська» — «Золоті ворота», «Гідропарк» — «Дніпро», «Дорогожичі» — «Лук’янівська», «Дніпро» — «Арсенальна», «Арсенальна» — «Хрещатик», «Хрещатик» — «Театральна», «Театральна» — «Університет», «Поштова площа» — «Майдан Незалежності», «Золоті ворота» — «Палац спорту», «Палац спорту» — «Кловська», — повідомили в Київському метрополітені

Також обладнано мережею Wi-Fi 130 вагонів підземки, а це 26 потягів. У кожному вагоні встановлюється по дві точки доступу. Проте для того, аби скористуватися сервісом у рухому складі, необхідно їхати у вагоні, обладнаному Wi-Fi точками доступу тунелем, у якому є покриття. Після того, як покриття у тунелях стане цілісним, усі вагони обладнають спеціальними інформаційними стікерами.

Бездротову мережу планують побудувати на 52 станціях, у тунелях ліній метрополітену орієнтовною довжиною 67,5 км, а також у 824 вагонах.

Бездротовим доступом до Інтернету будуть забезпечені і нові станції та вагони, що поповнюватимуть парк підземки, — додали в Київському метрополітені

Раніше в Києві на 1 день відкрили станцію метро «Львівська брама».

Джерело: Facebook КП «Київський метрополітен»



пропозиції партнерів
Новини