Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Розвідка Канади: РФ готується до нової війни

  • 915

Останнім часом Росія почала масштабне переозброєння своєї армії. І процес модернізації, передусім, стосується частин зі звичайним озброєнням. Все це вказує на те, що країна готується до війни.

Такого висновку дійшли експерти розвідувального управління Канади (CSIS). На 104 сторінках свого звіту вони проаналізували зміни у внутрішній і зовнішній політиці РФ. Автори звіту дійшли висновку, що позиція Путіна залишається непохитною, тому він і далі проводитиме свою експансійну політику для розширення свого впливу за кордоном. Канадські експерти переконані, що відкриття нового фронту в гібридній війні, яку Росія розв’язала проти України, малоймовірне. Путін готується до нової війни.

У CSIS вважають, що Москва відкриє новий військовий фронт і не буде приховувати свою причетність або уникати відповідальності, як це було у випадку з Україною. Тим часом, у Європі голосно звучать голоси, які закликають не протистояти агресивному Росії, а спробувати її задобрити. Канада разом із союзниками збирається відправити до Східної Європи своїх солдатів заради стримування агресії РФ.

У звіті CSIS також йдеться, що Росія не захоче співпрацювати з Європою і Північною Америкою. Також канадські експерти зазначають, що санкції, які діють проти Росії вже два роки, не вплинули на російську політику щодо Заходу.

Відзначимо, що Австрія запропонувала скасування санкцій проти РФ.

Джерело: Gazeta Wyborcza



пропозиції партнерів
Новини