Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Срна підказав голкіперу, куди вдарить Рамос

  • 721

Хорватія здобула вольову перемогу над Іспанією і забезпечила собі першу сходинку групи D.

Перший гол забили іспанці. Все вийшло аж занадто просто, враховуючи, що команда грала з одним з фаворитів групи. Давід Сілва знайшов пасом Фабрегаса, той скинув м'яч під удар Мората, і кращий бомбардир іспанців на турнірі переправив його у ворота.

Хорватія отямилася досить швидко. Уже в першій же контратаці Калініч перевірив пильність Де Хеа. Голкіпер удар взяв. Ще через хвилину Ракітіч мало не перекинув голкіпера, але м'яч влучив у перекладину. Витримавши черговий натиск (іспанці зробили 23 передачі без втрат, і Мората проштовхував м'яч у ворота), хорвати розгорнули гру: Перішич закинув м'яч у штрафний і Калініч переправив його у ближній кут.

Після перерви іспанці нічого не поміняли в своїй грі. А ось хорвати діяли помітно активніше. Всередині тайму арбітр подарував іспанцям можливість збільшити перевагу. Давід Сільва пірнув в штрафний, Врсалько навіть не зрозумів у чому справа, а Бьорн Куйперс вже вказав на 11-метрову позначку. До м'яча підійшов Серхіо Рамос, а до Субашича - Даріо Срна.

Капітан хорватів сказав голкіперу, куди, за словами Модріча, зазвичай, б'є пенальті Рамос. За словами самого Субашича, Срна попросив його не смикатися та спробувати парирувати постріл гравця Іспанії праворуч від себе. У свою чергу, Серхіо Бускетс також підказав щось своєму партнеру, який бив пенальті після сигналів для Даріо. У підсумку епізод закінчився сейвом Субашича та розчаруванням Іспанії.

За лічені хвилини до закінчення основного часу Калініч вивів Перішіча на ударну позицію. Іван зблизився з Де Хеа і пробив. На цей раз Піке не встиг. Іспанці кинулися забивати, і простріл Давіда Сілви був небезпечним - Чорлука виніс. Таким чином, Іспанія зазнала першої з 2004 року поразки у фінальній частині чемпіонатів Європи.

Відзначимо, що для збірної України Євро-2016 вже завершилося.

Джерело: football.sport.ua



пропозиції партнерів
Новини