Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Warner Bros показала новий автомобіль Бетмена

  • 236

Студія Warner Bros. представила новий бетмобіль, який з'явиться на великих екранах у майбутньому фільмі "Ліга справедливості".

До виходу нової стрічки за мотивами комікс-всесвіту DC Comics "Ліга справедливості" авто Бетмена зазнає оновлення. За словами дизайнера Патріка Татопулоса, новий бетмобіль буде ще більш грізним, ніж попередня версія.

У нього будуть ракетні установки, будуть гармати і кулемети, – розповідає Татопулос

Бетмобіль стане не єдиним транспортним засобом, представленим у "Лізі справедливості". Крім нього, в картині засвітиться Nightcrawler. За словами продюсера Дебори Снайдер, ця машина буде призначена для переміщення по секретному тунелю, що з'єднує Готем і Метрополіс – два основні міста комікс-всесвіту DC.

Крім фото бетмобіля також був опублікований синопсис нового фільму:

Рухомий відродженою вірою в людство і натхненний жертвою Супермена, Брюс Уейн об'єднується з новим союзником Діаною Прінс, щоб зіткнутися з небезпечним супротивником. Разом Бетмен і Диво-Жінка збирають команду металюдей, щоб гуртом протистояти загрозі. І хоча збирається небачена команда героїв, що включає Бетмена, Диво-Жінку, Аквамена, Кіборга і Флеша, можливо, вже занадто пізно рятувати планету від нападу катастрофічних масштабів

"Ліга справедливості" вийде на великі екрани в листопаді наступного року.

Напередодні було визначено найсильнішого супергероя коміксів.

Джерело: carscoops.com



пропозиції партнерів
Новини