Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Найочікуваніші рок-концерти цього літа!

  • 148

Цьогорічне літо для українців насичене неймовірною кількістю концертів з різножанровими гуртами. Фестивалі затягують до виру кількаденного музичного драйву, але не всім вдається вирватися на кудись на такий час. Саме тому ми зібрали для вас низку найочікуваніших (та нічим не гірших за фестивальні) рок-виступів гарячої пори.

Rammstein Cover Show. Lords Оf The Sound


Коли: 28 червня о 20:00
Де: Київ, Український дім
Скільки: 149-449 грн

Відкривається спекотний список українським оркестром, який неймовірно потішить всіх прихильників знаменитих німців Rammstein. Незважаючи на те, що концерт перенесли на два тижні, та організатори відзначають, що виступ відбудеться за будь-яких погодних умов. Окрім скажених композицій Rammstein, для відвідувачів приготували музично-світло-піротехнічну постановку, яка може вразити навіть особливо розбещених.

Legends of Rock


Коли: 7 червня о 19:00
Де: Київ, Жовтневий палац
Скільки: 390-2590 грн

Нереально очікуваний концерт за участю 4 легенд цілої епохи: Дена Маккаферті, Девіда Нопфлера, Дугласа Уайта та Тіма Оуенса. Солісти знаменитих гуртів Nazareth, Dire Straits, Rainbow, Judas Priest виступатимуть на одній сцені із кращими хітами, які перевірені не лише часом, а й слухачами.

Неповторна енергетика та шалений драйв буде супроводжуватися Симфонічним оркестром.

Zebrahead

Коли: 19 серпня 20:00
Де: Київ, MonteRay Live Stage
Скільки: 360 грн

Каліфорнійський панк-рок-гурт завітає до України, щоб остаточно розбурхати останній місяць літа. Живий звук та підривний настрій гарантовано.

Сергій Міхалок та гурт "Ляпис 98"

Коли: 23 серпня 21:00
Де: Київ, Докер Паб
Скільки: 300-750 грн

Чудова новина для шанувальників Ляписа, оскільки концерт нагадає початки творчості знаменитого гурту та зануритися в атмосфері реггі, ска та драйву.

Medeski Martin & Wood

Коли: 31 серпня 19:00
Де: Харків, ККЗ "Україна"
Скільки: 400-700 грн

Живі легенди Medeski Martin & Wood або MMW з новою програмою вперше відвідають Україні. Американське джазове тріо в останній день літа стане чудовим завершенням рокової спекотної пори.



пропозиції партнерів
Новини