Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Несподіванки та курйози ЄВРО-2016

  • 2366

Чемпіонат Європи з футболу нарешті обростає невід'ємною частиною будь-яких змагань – скандалами і курйозами. Після кривавих зіткнень фанатів, від яких було не до сміху, нарешті на перший план вийшли власне головні емоції чемпіонату – азарт і веселощі.

Роналду і мікрофон

Ці кадри опублікувало португальське телебачення. Після невдалого старту збірної країни журналіст проривається в тренувальний табір, і атакує з розпитуваннями лідера команди Кріштіану Роналду. Реакція капітана – вирвав мікрофон і просто викинув його в озеро. Ну а що:) До слова, португальці зі скрипом вийшли з групи в стадію плей-офф.

Шалений коментатор

Ісландія – справжня сенсація цьогорічного Євро. Збірна країни, населення якої лише 300 тисяч, завдяки голам Рагнара Сігурдссона і Колбейнна Сігторссона, обігрує самих англійців і проходить у чвертьфінал! А на цих кадрах – збірна Ісландії здійснює історичний прорив, обігруючи Австрію. Але навіть матч, і успіх скромної команди померкнули на тлі емоцій ісландського коментатора, який в буквальному сенсі слова зірвав голос на гольовій атаці. Дивіться, як це було)

Курйозний автогол

25 червня в рамках чемпіонату Європи з футболу зустрічалися представники однієї держави – Сполученого Королівства Великобританії і Північної Ірландії. А ось незадовго до закінчення поєдинку, на 75-й хвилині трапився курйоз: Ремзі видав пас на лівому фланзі атаки Бейлу, той з лінії штрафного майданчика ірландців прострілив на Робсона-Кану, проте останнього випередив захисник Північної Ірландії Маколей, який так невдало вибив м'яч, що той опинився в сітці воріт.

Файер у...

18-річний французький уболівальник сховав файер в задньому проході, щоб пронести його на матч непоміченим для служби безпеки, але той випадково загорівся... завчасно. І таке буває. Сподіваємося, з юним піротехніком все добре)

Мрії збуваються

У всіх є свої кумири. 18-річний гравець збірної Туреччини Емре Мор не виняток. Після матчу він дочекався закінчення інтерв'ю Луки Модріча і підійшов до нього з проханням зробити селфі. Гравець «Реала» і збірної Хорватії природно не відмовив йому в цьому задоволенні.

Мама знає, що робити

Основною темою для розмов перед матчем Албанія – Швейцарія було протистояння братів Тауланта і Граніта Джака. Але не це стало головним курйозом того вечора. Їх мама досить оригінально вирішила підтримати синів. Вона спостерігала за грою в футболці, на якій герби двох країн були поєднані. Оце так матуся!

Поразка України

А це скоріш несподіванка, ніж курйоз. Не такої гри ми очікували від нашої команди. Мало того, що збірна України програла всі три матчі групового етапу, так вони ще й примудрилися не забити при цьому жодного голу! Відтак, українці стали найгіршою командою. Плюс то того, наші Віктор Коваленко та Роман Зозуля опинилися у складі збірної невдах Євро-2016. Не пощастило нам цього разу.

Російські фани

Інцидент у Марселі після завершення матчу Англія – Росія, який перейшов у бійку між фанами команд, могла спровокувати випущена сигнальна ракета. Саме після цього фани ринулися через бар’єри, які розділяли сектори. Російські вболівальники побігли до сектору з англійцями і розпочали бійку, яка тривала поки не втрутилися стюарти.

Але цим все не закінчилося і бійка перейшла на вулиці міста.

Англійські фани

Проте англійці теж не білі і пухнасті. Український футбольний журналіст Євген Блажко зняв на відео англійських фанів, які поглумилися над польським прапором, що розпалило міжнародний скандал під час Євро.

Гарячий поцілунок

Надто вже емоційно святкувала Хорватія гол Модріча в матчі з Туреччиною. Один фанат не витримав і, вибігши на поле, поцілував Луку.

І луснув м'яч

Поєдинок 3 туру в групі А, який відбувся між збірними Франції та Швейцарії, відзначився не одним цікавим епізодом. Головним моментом зустрічі стало те, що під час одного з моментів офіційний м'яч чемпіонату Adidas Beau Jeu луснув!

І розірвалися футболки

Під час все тієї ж гри з французами, яка, до речі, завершилася з рахунком 0:0, трьом гравцям збірної Швейцарії – Адміру Мехмеді, Брілу Емболо та Граніту Джака – довелося міняти футболки, які розірвалися в результаті боротьби з суперниками. Причому, Джака робив це двічі.

Ну, а ми сподіваємося, що це ще далеко не всі смішні й несподівані моменти цьогорічного чемпіонату Європи, і нагадуємо вам про наш аналіз матчів збірної України та найцікавіші відгуки про гру футболістів.



пропозиції партнерів
Новини