Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

ФБР понад 3 години допитувало Клінтон через скандал

  • 261

Екс-держсекретарку Сполучених Штатів Америки Хілларі Клінтон допитали щодо випадків використання нею приватної електронної пошти під час перебування на посаді.

Про це повідомив штаб Клінтон, яка балотується як єдина кандидатка в президенти США від Демократичної партії. За даними штабу Клінтон, розмова політика з агентами ФБР тривала 3,5 години.

Вона рада, що мала можливість надати допомогу міністерству юстиції, щоб довести цю справу до завершення, – заявив речник передвиборчої кампанії Клінтон Нік Меріл. – З огляду на те, що розслідування тривають, вона не бажає коментувати більше цей допит

Нагадаємо, Хілларі Клінтон не користувалася службовою електронною поштою під час роботи в Держдепі. Також співробітники Держдепу не зберігали її листування на офіційних серверах відомства, що викликало критику з боку представників Республіканської партії щодо можливого витоку інформації.

Клінтон пошкодувала про це, хоч і запевняла, що її електронна пошта, яка зберігалася на cервері, встановленому в її помешканні в штаті Нью-Йорк, є надійно захищеною від хакерських кібернападів.

Окрім того, за твердженням Клінтон, вона не пересилала електронною поштою жодних таємних документів, тож порушення безпеки даних, на її думку, не було. Згодом, з огляду на різку критику, Клінтон вирішила передати правоохоронцям свій особистий сервер, на якому зберігалася її пошта під час роботи держсекретаркою США.

Раніше Трамп і Клінтон обмінялися люб'язностями в Twitter.

Джерело: DW



пропозиції партнерів
Новини