Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

В авто журналіста в'їхав п'яний начальник відділу Укрзалізниці

  • 461

Вчора ввечері український фотокореспондент Макс Левін потрапив у ДТП на автодорозі Боярка-Забір'я. Аварія сталася через виїзд на зустрічну смугу автомобіля Audi Q7, водієм якого виявився начальник відділу вантажних перевезень Укрзалізниці Іван Федорко.

Про це повідомила шеф-редактор видання LB.ua, де працює постраждалий журналіст, Соня Кошкіна. В автомобілі Макса, окрім нього, були також дружина і двоє маленьких дітей. Стан дружини і сина тяжкий – жінку з численними переломами доправили в лікарню. Хлопчик отримав забій головного мозку, його перевезли у дитячу обласну лікарню Києва.

Винуватець ДТП, водій Audi Q7, виявився п'яним. Він показаво демонстрував усім посвідчення "помічника голови Ради ветеранів МВС", а потім втік з лікарні, куди його доправили для проходження медогляду щодо наявності алкоголю в крові.

ФЕДОРКО ІВАН ПЕТРОВИЧ. На місці події (ледве тримаючись на ногах при цьому) розмахував посвідченням "помічника голови Ради ветеранів МВС" (номер посвідчення 0334). Одразу після ДТП ч*о видзвонило якогось свого кореша, який оперативно під'їхав і намагався переконати поліцію, що за кермом був він, а не цей Іван Петрович. Коли Федорко доправили для огляду (на предмет наявності алкоголю в крові) в лікарню, він звідти просто втік!!! Точніше відбили власні охоронці. Силою, – обурюється Соня Кошкіна

Як повідомив депутат Антон Геращенко, водій виявився начальником відділу вантажних перевезень "Укрзалізниці" Іваном Федорком.

Він друг і соратник звільненого рік тому з кримінальними справами, скандального начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина. У тому числі, на своєму посту він курирує питання подачі вагонів для поставок вугілля з окупованих територій терористичних організацій "ДНР-ЛНР", що і є основним джерелом його доходів, судячи з усього. Він ніколи не мав ніякого стосунку ні до поліції, ні до міліції, – наголосив Геращенко

Напередодні депутат від "Опоблоку" збив жінку та знищив її продукти.

Джерело: ukr.lb.ua



пропозиції партнерів
Новини