Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Склали рейтинг найбільш шокуючих смертей у "Гри престолів"

  • 721

TechInsider склав рейтинг смертей у серіалі "Гра престолів", які найбільше шокували фанів.

На першому місці опинився Нед Старк, якому привселюдно відтяли голову ще у першому сезоні саги. Друге місце одержала не просто шокуюча смерть, а й "найнесподіваніша в історії телебачення". Мова йде про Джона Сноу, якого закололи товариші з Нічної варти. Його смерть настільки ошелешила прихильників серіалу, що вони ще довгі місяці роздумували, чи залишиться він живим. Звісно ж, у шостому сезоні Сноу виправдав надії фанів. Першу трійку замикає Ходор - конюх, який віддав своє життя, щоб врятувати Брана Старка.

Далі у рейтингу йдуть принцеса Ширен Баратеон та Кейтлін Старк, а також Таліса та Робб Старк. Останніх трьох героїв вбили на так званому "Червоному весіллі". До першої десятки потрапили Маргеріт Тіреллі, яка загинула у полум'ї дикого вогню, Оберін Мартел, який помер під час поєдинку з Горою, та Рамсі Болтон, якого розірвали власні собаки.

У списку також опинилися Рікон Старк, Тайвін Ланністер, Майстер Піцель, Джофрі і Ренлі Баратеон,Уолдер Фрей, король Томмен та інші. Загалом рейтинг містить 43 героїв серіалу.

Нагадаємо, Емілія Кларк розкрила долю Дейенеріс у "Грі престолів".

Джерело: korrespondent.net



пропозиції партнерів
Новини