Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Нацрада заборонила в Україні ще 9 російських каналів

  • 637

З переліку іноземних програм, дозволених для ретрансляції на території України, виключені ще дев'ять російських телеканалів.

Відповідне рішення прийняла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення за підсумками моніторингу, проведеного в період з 1 по 12 червня. Зокрема, мова йде про канали "Посмішка дитини", "Психологія 21", "Полювання і риболовля", "Православна телекомпанія Союз", Amazing Life, Look TV, "Міні-Муві", "Справжнє смішне телебачення" і Footschool TV.

Як повідомили у відомстві, деякі з них демонстрували матеріали, які мають ознаки заклику до повалення конституційного ладу і порушення територіальної цілісності України. Крім того, ці телеканали транслювали рекламу, не адаптовану до вимог українського законодавства.

Враховуючи зазначене, Національна рада вирішила вилучити згадані телеканали з Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення та законодавства України. Рішення з цього питання набуде чинності через місяць з дня його опублікування, – зазначили у відомстві

Раніше було заборонено ще три російські канали.

Джерело: nrada.gov.ua



пропозиції партнерів
Новини