Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Порошенко приїхав до Польщі на саміт НАТО

  • 267

По приїзду Порошенко зустрівся з президентом Туреччини.

Президент Петро Порошенко в п'ятницю прибув до Варшави, де візьме участь в засіданні комісії Україна-НАТО та проведе ряд зустрічей. Як повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко в Twitter, перша зустріч Порошенка на саміті - з президентом Туреччини Таїпом Ердоганом.

Очікується, що в рамках візиту відбудуться також двосторонні зустрічі Порошенка з президентом Польщі Анджеєм Дудою, прем'єром Нідерландів Марком Рютте, прем'єром Британії Девідом Кемероном і іншими іноземними лідерами. Очікується також спілкування Порошенка з президентом США Бараком Обамою.

9 липня президент України візьме участь в засіданні Комісії Україна-НАТО, за результатами якого очікується ухвалення спільної заяви і комплексного плану допомоги Україні. Джерела агентства стверджують, що цей документ буде включати ряд позицій, спрямованих на посилення оборонної безпеки України. Також мова йтиме про трастові фонди для України з метою зміцнення безпеки країни.
Крім того, в рамках саміту відбудеться засідання лідерів Альянсу щодо Афганістану за участю президента України. Після цього глава української держави відправиться на засідання G5 + Ukraine, де буде обговорюватися питання ситуації на Донбасі, а також виконання Мінських угод.

Джерело: twitter



пропозиції партнерів
Новини