Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Іронія дня: ФСБ робить православну ходу проти Киви

  • 195

Між Чемпіонатом Європи з футболу та Олімпійськими іграми у Ріо-де-Жанейро відбувається не менш захоплююче і азартне дійство – Всєукраінскоє Крєстноє шествіє міра, любві і молітви, організоване наймиролюбнішим у світі Московським Патріархатом.

Колони хрестоносців русского міра йдуть на Київ із Почаївської лаври, Донбасу та Харкова несучи на георгіївські лєнточки на патичках і портрети святого угодника Ніколая Второго на значках. Приводом релігійно-карнавальної ходи чомусь стало святкування річниці хрещення Київської Русі, а не заснування Московського Улусу чи день народження Распутіна.

Політичні та військові аналітики висловлюють припущення, що у Путіна заїло червону кнопку і він відкинувши ядерну війну взявся до свого останнього козиря – безглуздої та безпощадної атаки православними бабушкамі.

Що ж змусило московського царя до такого відчайдушного кроку? Як виявилось, на днях скандально відомий суперполіцейський Ілля Кива захотів звільнити Києво-Печерську Лавру від "московських фсбшних упирів в рясах" і викликав на себе гнів останніх. Через сотні років про події наших днів складуть билину "Як богатир захищав Кивин-град від мирної любові упирів ватних".

Американський пастор хотів погнути духовні скрєпи

Здавалося би що все пропало. Росію оточують вороги, збірна з футболу вилетіла, легкоатлетів не пускають на Олімпіаду, а злобне НАТО зі свого "задзеркалля" тільки й мріє розростися на схід. Але у "вєлікого народа" завжди є найсвятіший стрижень, що єднає його у скрутну годину. Це не горілка, як Ви подумали, а "духовні скрєпи".

Скрєпи, хоч і скриплять, але ще здатні піднімати тисячі православних бабушок у походи "міра і любві" на Київ. А в той час Американський Госдєп спрямовує своїх агентів підривати духовность в Росіюшкє.

У російській Самарі на з'їзді ЛГБТ затримали американського пастора Джимі Малкехі. І хто тепер заперечить, що буржуазні масони мріють перетворити святую Русь на Содом і Гомору? Преподобного затримало четверо осіб на чолі із участковим. Суд Радянського району міста Самари присудив пастору штраф і депортацію.Правда інкримінували пастору Джимі не духовну порочність, а світське порушення візового режиму, бо він насмілився читати лекції, приїхавши за туристичною візою.

Так, у черговий раз, російська духовність була захищена від гомосексуальної спокуси. А західній загрозі - цур, пек і Гієна огнєнна.



пропозиції партнерів
Новини