Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Як встановити Pokemon Go в Україні

  • 194

Хоча офіційний реліз гри Pokemon Go в Україні ще не відбувся, українці все одно мають можливість шукати покемонів.

Для того, щоб встановити додаток на IOS:

1. У налаштуваннях iPhone або iPad, знайдіть пункт «iTunes Store і App Store» і вийдіть зі свого Apple ID.

2. Поверніться в меню налаштувань, виберіть пункт "Загальні", потім "Мова і регіон" — необхідно змінити на США, Австралію або Нову Зеландію.

3. Знайдіть POKÉMON GO в App Store через пошук або перейдіть за посиланням: Pokémon GO на AppStore

4. При спробі завантажити гру, App Store запропонує створити новий обліковий запис Apple ID. Оформіть його на поштову скриньку, яку ви раніше не використовували в Apple ID.

5. У якості країни проживання знову вибираємо США, та адресу в якому-небудь місті. Наприклад, Eagle Butte, 134 Elm Street індекс 94612. Адреса необов'язково повинна бути справжньою — важливі штат, місто та індекс (з цим вам допоможе Google Maps — він вказує індекси). І відмовтеся вказувати дані банківської картки.

6. Після встановлення можна повернуться до старого Apple ID. Але все ж вам іноді доведеться повертатись у "американський" Apple ID — для оновлення програми.

7 Коли гра вийде у вашому регіоні, її, можливо, доведеться перевстановити, на рідному Apple ID. Досягнення в грі прив'язуються до аккаунту, тому вони не залишаться

Як встановити Pokémon GO на Android:

На платформі Android все простіше. Щоб встановити гру, потрібно завантажити її АРК-файл на телефон. Багато ЗМІ рекомендують брати її з сайту APK Mirror.

1. У налаштуваннях необхідно вибрати пункт "Безпека". У ньому необхідно увімкнути функцію "Невідомі джерела" для того, щоб можна було встановлювати додатки не тільки з Google Play.

2. Натисніть на завантажений файл в центрі повідомлень і дочекайтеся закінчення встановлення.

3. Після цих дій гра запросить доступ до камери, пам'яті та GPS на смартфоні. Без дозволів до цих можливостей гра коректно працювати не зможе. Якщо ви заборонили якийсь доступ, то для надання зайдіть в налаштування, далі — пункт "Програми", знайдіть там Pokémon GO і в його налаштуваннях виберіть "Дозволи". Якщо гра не має дозволів, дайте їх.

Гра автоматично оновлюватися не буде. Google Play її не бачить. Для оновлень додатка доведеться скачувати APK-файли нових версій.

Раніше гра Pokemon Gо обігнала Twitter за кількістю користувачів.

Джерело: НВ



пропозиції партнерів
Новини