Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

В Алмати невідомі розстріляли поліцейських

  • 149

У понеділок, 18 липня, вранці кілька невідомих відкрили стрілянину на вулицях Алмати. Внаслідок перестрілки біля місцевого РУВС двоє поліцейських постраждали, один загинув.

Свідки стверджують, що чоловік з криками "Аллах акбар" стріляв з автомата у поліцейських

Чоловік у чорному вибіг, судячи з усього, з автоматом, вистрілив у бік поліції, намагався зупинити машину, але всі швидко поїхали, а потім побіг у східному напрямку, – повідомляють очевидці

Крім того, наголошується, що спочатку були разові три або чотири постріли, а потім нібито черга була. Незабаром до місця події під'їхав спецназ.

Зазначається, що звуки пострілів чути в різних районах Алмати. Так, в один з медичних закладів міста привезли пораненого співробітника правоохоронних органів. За останніми даними, щонайменше один поліцейський загинув. Його тіло лежить посередині проїжджої частини.

Перестрілка відбулася не тільки в районі Алмалинского РУВС. Він озброєний пересувається вулицями міста і веде перестрілку. Імовірно, прихильник нетрадиційного релігійного течії, – сказав джерело Інтерфакс-Казахстан

У даний час оточений район вулиць Абая-Байзакова. За словами поліцейського з оточення, у перестрілці брали участь декілька осіб.

Нападників було кілька. Злочинцями убитий один військовий, – повідомив співробітник поліції

Джерело: rbc.ua



пропозиції партнерів
Новини