Вітаємо на сайті Радіо Максимум!

На вказану електронну адресу було надіслано повідомлення для підтвердження реєстрації

Форма для відновлення паролю
Вітаємо, Ваші дані успішно оновлено!

Іронія дня: Росія оголосила війну покемонам

  • 67

Насправді ніякої "холодної війни" між Росією і цивілізованим світом не існує. Натомість триває війна символів.

Російських спортсменів не пускають на Олімпіаду в Ріо-Де-Жанейро через допінги, а у відповідь ополчєнци у Донецьку роблять фальшивий "Мак Дональдс". Автору балади "Уєду в Лондан" Грігорію Лєпсу не дали британську візу, а Москва на зло оголошує війну покемонам.

Нову суперпопулярну мобільну гру "Pokemon GO" у Росії визнали сатанинською загрозою. Депутат російської Думи Франц Клінцевічь поділився своїми враженнями від цієї спокуси лукавого: "Ощющєніе, чьто дьявол прішол чєрєз етот мєханізм, і питаєтся просто разваліть нас ізнутрі духовно".

А ще, на його думку, за диявольською грою стоять люди, які знають, що за рік-другий наслідки будуть незворотними. І справді, якщо росіяни звикнуть збиратися у юрби, або заходити за покемонами у державні установи, це ж вони так і революцію почнуть чого доброго.

Тому для російської влади було би краще самим очолити процес. Ховати покемонів у Мавзолеї, оголосити прощу до мощів православних покемонів і навіть створити покемона-Путіна. Тільки треба буде берегтися, щоб натовпи покемон-маньяків справжнього президента не зловили.

Собаки склали присягу Україні

У скрутні часи, коли владну верхівку країни роздирає корупція, коли злодії-чиновники тікають за кордон, а "суддів Майдану" поновлюють на посадах, вірними Україні залишаються тільки спікер Верховної Ради Андрій Парубій і собаки Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби у Львівській області.

Парубій заявив, що спростить процедуру арештів народних депутатів, а собаки склали присягу на вірність Україні. Десять вівчарок-прикордонників присягли захищати державу, і відповідно нас із вами. Серед тексту їхньої присяги є такі слова:

Готовий бути вірним помічником в пошуку наркотичних засобів, зброї та вибухівки. Готовий відшукати дітей, що загубились та порушників кордону. Я є носом і вухами свого господаря, Я буду захищати його і служити йому, І нічого не чекаю взамін

Поки вітчизняні кінологи ще не навчили вівчарок говорити, текст присяги замість собак виголошували люди. Проте, виглядає так, що пси зрозуміли суть присяги набагато краще, ніж більшість державних службовців. Може, хоч тут не треба буде боротись із кумівством та корупцією.



пропозиції партнерів
Новини